Referencer

Danske Bank, 2009-06-27
Ole Møller(client): Ole hired you as a IT Consultant in 2005 and hired you more than once [From LinkedIn].

Top qualities: Great Results, Personable, On Time
Anders Juul er på alle måder en helstøbt konsulent. Anders har en stor faglighed i sine opgaver og ordentlighed i udførelsen af opgaver. Han bidrager med stor kreativitet i teamet og humør og fleksibilitet. Anders går til opgaveløsningen med stort mod og sætter sig hurtigt ind i opgaverne. Det er derfor med støreste fornøjelse at medgive de bedste anbefalinger til Anders. Jeg har forgæves prøvet at hyre Anders som konsulent i flere år. Han er et stort aktiv for organisationen og teamet.
Danske Bank, 2007-03-15
David Stausgaard Poulsen, Software Developer, Danske Bank (colleague) worked directly with you [From LinkedIn].

Anders viste sig fra første dag som en dygtig og kompetent konsulent som hurtigt skaber sig et overblik. Anders er meget hurtig til at sætte sig ind i komplekse problemstillinger og kan arbejde både selvstændigt og som en del af en gruppe. Ydermere er Anders en team player, som har solid faglig viden og forstår at dele den. Anders er en fornøjelse at arbejde sammen med, både professionelt og menneskeligt.
Danske Bank, 2006-02-24
Projektleder Ole Rich Henningsen

Anders Juul Larsen er en yderst kompetent udvikler, der har løst alle de opgaver han har fået. Anders har derudover løbende af eget initiativ pointeret områder, både overordnet set og på kodeniveau, som han mente vi kunne forbedre. Dette har medvirket til en forbedring af vores løsning og proces. Anders er ydermere en utrolig behagelig og socialt anlagt person, der har været med til at styrke fællesskabet i vores udviklingsgruppe – en egenskab man ikke nødvendigvis forventer fra en konsulent, men som vi har nydt stor glæde af.
Linieprojektleder
Ole Rich Henningsen
Danske Bank
Business Intelligence Systems
Graphium / XpOnCard, 2007-02-12
Torben Rahbek Kock, co-worker [From LinkedIn]

Anders Juul is a very thorough, comitted and systematic developer. He has people skills and insight. He has excelent abilities in coaching and motivation. He attacks a problem top-down and knows how to argue for his ideas. On the other hand he is very good at accepting and suggesting a compromise when more issues are at stake. I’ve very much enjoyed and benefitted from all my time with him
Systematic Software Engineering, 2000-01-17
Morten Granum-Jensen, Business Manager (Projektleder for Anders)

Att.: Til rette vedkommende Åbyhøj, 17. januar 2000 Jeg skal hermed bekræfte, at Anders Juul har været ansat i Systematic i perioden 1/6-97 til 31/10-99. Anders har beskæftiget sig med bl.a. Delphi-programmering på NT i forbindelse med udvikling af et større produktionsstyringssystem. I den forbindelse har Anders også anvendt Access og designværktøjer som bl.a. ErWin og Rational Rose. I den tid som Anders har været ved Systematic, har Anders fået praktisk erfaring med alle faserne i struktureret softwareudvikling og Anders har prøvet at være med i et større udviklingsteam. Anders går til opgaverne med stor entusiasme og har flair for hurtigt at tilenge sig viden om nye teknologier og nye værktøjer. Anders er endvidere meget god til at skrive, det gælder både kravspecifikation, design og testspecifikationer. Anders arbejder meget selvstændigt med de opgaver han bliver tildelt; men arbejder også fint i et projektteam. Som kollega er Anders meget udadvendt og vellidt, og Anders har et godt ry for sit gode humør. Anders har af egen fri vilje valgt at forlade Systematic hvilket vi er kede af, idet vi gerne havde beholdt Anders i Systematic. Jeg vil gerne give Anders mine bedste anbefalinger! Med venlig hilsen, Morten Granum-Jensen Business Manager, M.Sc. E.E.